Dumaco

Onze maatregelen tegen het coronavirus

Onze maatregelen tegen het coronavirus

Dumaco hanteert een aanpak die erop gericht is om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, onze medewerkers optimaal te instrueren, faciliteren en beschermen en onze klanten optimaal te blijven beleveren.

Daarbij volgen wij vanzelfsprekend de informatie en maatregelen van het RIVM en de Nederlandse overheid. In lijn met deze maatregelen en de oproep van Mark Rutte om naast het tegengaan van de verspreiding ook Nederland door te laten draaien, heeft Dumaco gekozen voor de onderstaande aanpak.

Fabrieken blijven draaien

Onze collega’s in de fabrieken spelen een cruciale rol binnen Dumaco. Zonder hen kunnen wij onze markten niet beleveren. Wij treffen alle benodigde voorzorgsmaatregelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. De voorzorgsmaatregelen die daarvoor eerder zijn genomen, blijven van kracht en zullen verder worden versterkt. Alles met het oog op de gezondheid en veiligheid van onze collega’s.

Thuiswerken waar mogelijk

Om onze collega’s in de fabrieken in alle veiligheid te laten werken, perken wij het risico van besmetting zoveel mogelijk in. Daarom vragen we alle collega’s die op afstand kunnen werken, dit zoveel mogelijk vanuit huis te doen.

Sociale bijeenkomsten

Als voorzorgsmaatregel hebben we besloten om vanaf maandag 16 maart sociale bijeenkomsten uit te stellen. Dit betreft zowel interne bijeenkomsten (vrijdagmiddagborrel) als externe bijeenkomsten (bezoeken van scholen en bedrijfsbezoeken).

Juist in tijden dat we verder uit elkaar werken, is het belangrijk om dichtbij elkaar te blijven. Hiermee laten we de kracht van onze samenwerking zien.

dumaco-corona