Dumaco

Uitbreiding PQR / LMK range Dumaco Montfoort

Uitbreiding PQR / LMK range Dumaco Montfoort

Dumaco heeft met name in de vestigingen Montfoort en Woerden de beschikking over een uitgebreide range van Las Methode Kwalificaties en lasserskwalificaties. De vestiging Montfoort heeft zich vooral gespecificeerd in het onder certificaat lassen van constructiestalen tot een bereik van fijnkorrelig constructiestaal (S690QL) met een minimale treksterkte van 690 MPa. De Dumaco vestiging in Woerden heeft zich voor het onder certificaat lassen o.a. gespecialiseerd in de staalsoorten RVS, Duplex, e.d.

Altijd gecertificeerd lassen bij Dumaco

Ter uitbreiding van haar certificeringsrange zijn er in de vestiging Montfoort in diverse lasposities werkstukken gelast in de materiaalsoort S690QL. Hiermee vergroot Dumaco Montfoort haar mogelijkheden aanzienlijk voor haar huidige en potentieel nieuwe opdrachtgevers. Gelijktijdig zijn er door enkele gecertificeerde lassers werkstukken gelast waarmee zij hun lascertificaten weer met 2 jaar zullen verlengen.

Hieronder ziet u een impressie van de werkstukken die zijn gelast en voor onderzoek aangeboden bij het MME onderzoekslaboratorium. Nadat alle beproevingen zijn uitgevoerd en deze akkoord zijn bevonden zal een NoBo op basis van de onderzoeksresultaten en de opgestelde pWPS’en verzocht worden de diverse certificaten te verstrekken.

Ook uw werkstukken laten lassen bij Dumaco?

Dumaco beschikt over meer dan honderd handlassers. Stuk voor stuk vakmensen! Daarnaast robotlassen wij producten bij grotere volumes. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Geef ons een belletje of mail naar info@dumaco.com!