Dumaco

ABK innovent: keukeninrichting van wereldklasse

ABK innovent: keukeninrichting van wereldklasse

Met de toevoeging van VSMI werd ook maatwerk RVS specialist ABK innovent integraal onderdeel van de Dumaco groep. Als onderdeel van Dumaco wordt niet alleen de continuïteit van ABK innovent gewaarborgd maar kan het zusterbedrijf gebruik maken van het breedst mogelijke spectrum aan metaalbewerkingstechnologieën.

Al decennialang is ABK Innovent een toonaangevende naam in het hogere segment van de keukenindustrie. Het bedrijf staat bekend als dé specialist in ontwerp, innovatie, productie en assemblage van hoogwaardige roestvrijstalen keukencomponenten. Elk product van ABK kenmerkt zich door een uitzonderlijke afwerking en unieke materiaaltechnologie. De producten worden wereldwijd gedistribueerd via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van exclusieve dealers.

Moderne productiefaciliteit

Sinds de oprichting in 1997, met een focus op innovatieve ventilatieoplossingen, zijn ze uitgegroeid tot een merk van formaat. Het bedrijf begon met op maat gemaakte roestvrijstalen afzuigkappen voor zowel professionals als particulieren. De toenemende vraag naar de maatwerkproducten leidde tot een natuurlijke uitbreiding van ons assortiment. In Varsseveld (Nederland) staat een zeer moderne productiefaciliteit waar elk onderdeel wordt gefabriceerd en geassembleerd tot unieke keukencomponenten. ABK innovent heeft een gestandaardiseerd leveringsprogramma met bijvoorbeeld werkbladen, spoelbakken, afzuigkappen en i-Cooking maar staat veelal bekend om haar unieke maatwerkoplossingen.

Samenwerking met architecten en interieurbouwers

Naast leverancier van keukenzaken is ABK innovent zich de laatste jaren steeds meer en met succes gaan richten op andere marktpartijen zoals architecten en interieurbouwers. De gespecialiseerde kennis van zowel ontwerp als constructie van maatwerk RVS producten is voor hun proces een welkome aanvulling. Ze zijn daarom vaak al in een vroeg stadium betrokken bij ontwerp en engineering waardoor zeer onderscheidende keukenconcepten worden gerealiseerd voor de eindgebruikers zowel in de particuliere markt als de zakelijke.

Deel van Dumaco Group

In 2018 werd VSMI onderdeel van de Dumaco Group. Dankzij deze samenwerking profiteert ABK innovent van een nog breder scala aan bewerkingsmogelijkheden, wat de continuïteit en kwaliteit van de producten garandeert. De integratie binnen de Dumaco Group onderstreept de toewijding aan kwaliteit en innovatie, en verzekert een strategische koers en hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Ontdek de perfecte combinatie van innovatie en elegantie in elk detail van onze roestvrijstalen keukencomponenten bij ABK Innovent – waar vakmanschap en innovatie samenkomen. Bekijk de website van ABK Innovent.

ABK innovent met een half ronde downdraft met koperkleurige inductie-velden