Specialist in

Buislasersnijden

Toepassingen & markten

Dumaco levert onderdelen en halffabricaten (subassemblies) die weer onderdeel uitmaken van een compleet (eind)product. Binnen de Benelux zijn er een aantal markten waarbinnen het buislasersnijden toegepast wordt:

Constructiebouw
Machinebouw
Gevel industrie
Interieurbouw
Kassenbouw

Algemene specificaties

Voor al het plaatwerk van onze klanten, beschikken wij natuurlijk over de meest moderne buislasersnijmachines. Wij beschikken over een Trumpf en 3 Adige buislasersnijmachines; de Adige LT8 – 3,5KW, de Adige LT Fiber 3 KW en onze nieuwste aanwinst de Adige LT8.10 Fiber 4 KW.

5.000 kg bundellader capaciteit
Flexibele productie d.m.v. stappenlader
Voor dik aluminium en rvs
8400 mm invoer
6400 mm automatische uitvoer

Vraag een offerte aan

Standaard offertes binnen 24 uur
Advies op maat voor uw situatie
De beste prijs-kwaliteitverhouding
Offerte aanvragen

Wat houdt buislasersnijden in?

Bij het buislasersnijden worden lange metalen profielen met een laserstraal bewerkt tot een eindproduct of halffabricaat. Opdrachtgevers ontwerpen hierbij zelf het product, kiezen de materiaalsoort en leveren het ontwerp aan als 3D-tekening. De machines worden offline geprogrammeerd waardoor de insteltijd tot een minimum wordt beperkt. Uiteraard denken wij graag mee over uw bewerking, ook in de ontwerpfase.

Buislasersnijden vs. boren en zagen
Het snijden van buizen en kokers met laser biedt voordelen ten opzichte van de “traditionele” manieren, zoals zagen en boren. In feite vervangt de lasersnijtechniek meerdere handelingen, waardoor hogere snelheid en nauwkeurigheid gerealiseerd worden.

Download whitepaper

Wat mag u van ons verwachten?

De geautomatiseerde machines zorgen voor een hoge nauwkeurigheid

Productiviteitsvoordelen bij nabewerkingen

Snelle productie en seriewerk mogelijk

Goedkoper bij seriewerk

Levering in de Benelux

Buislasersnijden

Bij Dumaco draait alles om u als klant. Samenwerking is de schakel tot een goed product. Bij het buislasersnijden is de samenwerking tussen Dumaco en de klant essentieel voor de kwaliteit van het eindproduct.

De Adige LT8 3,5 KW is aan de invoerzijde uitgerust met een bundellader met een capaciteit van 5.000 kg. Ook beschikt deze machine over een stappenlader, waardoor wij in staat zijn stukwerk flexibel te produceren. De nieuwe 4 KW buislasersnijder is geschikt voor dikker aluminium en Roestvast staal en heeft een 8400 mm invoer met een 6400 mm automatische uitvoer.

De specificaties van onze meest gebruikte machine kunt u hieronder vinden.

Capaciteit

Fiber – CO2