Dumaco

Kampen

56

Machines

70

Medewerkers

6.300

m2
Industriële oppervlakte

Leverancier van vandaag, partner voor de toekomst!

Specialist in bewerken van koper en vouwen van plaatwerk

Al sinds 1987 werkt Dumaco Kampen, voormalig DPA Plaatwerk Kampen, met passie aan producten. Constante investeringen en opleiding van goed personeel leidt tot levering van hoogwaardige producten.

De expertise ligt bij deze vestiging bij dun plaatwerk t/m 3 mm. Het plaatwerk kan worden gebogen en gevouwen in verschillende vormen. Tevens is er de exclusieve mogelijkheid binnen de Dumaco Group om koperen strippen (bruikbaar voor stroomgeleiding) machinaal te bewerken.

Binnen Dumaco Kampen is er tevens de mogelijkheid om te lasersnijden en te ponsen. In Kampen staat flexibiliteit hoog in het vaandel waardoor voor zowel enkelstuks als serieproducten een korte doorlooptijd mogelijk is. De ideeën van de klant die betrekking hebben op het bewerken van complete plaatwerkdelen worden in Kampen met gemak gerealiseerd.

Het nakomen van afspraken en denken in oplossingen zorgen voor een goede samenwerking binnen de Dumaco Group. Slimme organisatie, strakke logistiek en creatieve vakmensen kenmerken de vestiging Kampen.

Marktsegmenten

  • Energie- en klimaatbeheersing
  • Sanitair
  • Winkelinrichting
  • Infrastructuur

USP’s

  • Pons- en knipwerk voor dun plaatwerk t/m 3 mm dik
  • Het vouwen van dun plaatwerk t/m 3 mm dik
  • Koperstripbewerking van 12X3 t/m 200X20 mm

Contact

Dumaco Kampen

Energiestraat 13, 8263 AG Kampen

+31 (0)38 – 33 222 60

info@dumaco-kampen.nl

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures hier.

Informatie nodig?

Wij staan áltijd voor u klaar.

In Kampen staat flexibiliteit hoog in het vaandel waardoor voor zowel enkelstuks als serieproducten een korte doorlooptijd mogelijk is. De ideeën van de klant die betrekking hebben op het bewerken van complete plaatwerkdelen worden in Kampen met gemak gerealiseerd.

Kom in contact

Bijzondere projecten

Ontwikkeling verschillende typen displays

Dumaco Kampen heeft samen met Heering Kunststof Profielen B.V. meerdere typen displays ontwikkeld, zodat ondernemers direct de juiste keuze kunnen maken voor kunststof producten.

Metaal kanten en vouwen

Met de Codatto vouwmachine heeft Dumaco Kampen de meest geavanceerde technologie op het gebied van vouwen in huis. Lees hier meer over de voordelen van vouwen en metaal kanten.

Lees meer
Metaal ponsen en lasersnijden

Dumaco Kampen heeft de juiste machines en vakmensen in huis om uw producten te laten ponsen dan wel lasersnijden. Lees hier meer over de voordelen van deze bewerkingstechnieken.

Lees meer

Downloads en documenten

ISO 9001:2015 certificaat

Wij doen volledig aan de kwaliteitsmanagementsysteem normeringen voor het vervaardigen en monteren van (roestvast)staal en aluminium koperen producten door middel van laser-, kant-, ponsen en lasprocessen.

  Download het certificaat
Volledige machinelijst

Wij hanteren een breed machinepark, met experts achter de bediening. Zie hier de volledige machinelijst.

  Download de machinelijst

Onze machines

Ponsen: Prima Power Punch Genius 1530
Na jarenlange trouwe dienst is de Finnpower Express vervangen door een Primapower PunchGenius met een gerobotiseerd laad- en lossysteem. Deze machine kan tot wel 6 Ton aan materiaal verwerken zonder de tussenkomst van een operator. Met de ingebouwde roltapunit kunnen producten met hoge kwaliteit onbemand getapt worden. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ponsen mag Dumaco Kampen zich met recht een specialist noemen op dit gebied.
Machinelijst
Vouwen: Codatto EVA 3122
Een van de unieke bewerkingen in Kampen is het vouwen van plaatwerk. Dumaco Kampen beschikt voor deze bewerking over twee vouwmachines waarvan de Codatto de meest geavanceerde is. De Codatto beschikt onder andere over een automatische gereedschapswissel en lasergestuurde hoekcorrectie om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. De Codatto is in staat om complexe bewerkingen te kunnen uitvoeren in dun plaatwerk door vele buigingen dicht bij elkaar aan te brengen.
Machinelijst
Koper bewerken: Ehrt FlexPunch (CMA 3RD CNC 6000)
Koper bewerken is een van de belangrijkste bewerkingen binnen het bedrijf. Door de snelle ontwikkeling van deze bewerking is het machinepark de afgelopen jaren flink gegroeid. Na de komst van het CMA bewerkingscentrum afgelopen jaar is er dit jaar geïnvesteerd in een Ehrt FlexPunch. Met zijn multitools en hoge nauwkeurigheid is de capaciteit flink verhoogd en kunnen daarnaast meer klanten met hogere eisen worden bediend. Ehrt is een vooraanstaand merk in deze branche en met behulp van de bijgeleverde software kunnen de strippen optimaal genest worden.
Machinelijst