40

Machines

130

Medewerkers

10.000

m2
Industriële oppervlakte

Leverancier van vandaag, partner voor de toekomst!

De one-stop-shop voor al uw plaatwerk en framebouw

Dumaco Oss, voorheen Heurkens & van Veluw, is een toeleverancier gespecialiseerd in metaalbewerking. Wij leveren onderdelen uit plaat, buizen en kokers van enkelstuks tot lassamenstellingen. Dit wordt gedaan middels een team van 130 mensen met de nieuwste en snelste lasersnijmachines, kantbanken en lasrobots.

Steeds meer OEM fabrikanten profileren zich als kop-staartbedrijf. Ze doen de verkoop, engineering en assemblage geheel zelf, maar besteden de productie van onderdelen, casco’s of subassemblages liever uit aan derden. Dumaco Oss is hierop volledig ingespeeld en kan OEM fabrikanten flink wat werk uit handen nemen. Er wordt snel en efficiënt geproduceerd waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden. Geen enkele vraag is Oss te veel. Elke uitdaging vraagt zijn eigen aanpak. In Oss wordt daarom gewerkt in verschillende teams, met elk zijn eigen specialisme die de klant van A t/m Z bedient.

Met de Quick Response Manufacturingfilosofie (QRM) optimaliseren we onze werkprocessen. Zo kunnen we snel kwaliteit leveren met een hoge leverbetrouwbaarheid. Focus door separate productiecellen voor ‘Lasersnijden + zetten’, ‘Projecten’, ‘Key Accounts’ en ‘Innovatie’.

Bij Dumaco Oss vinden we zelfstandig belangrijk. Dat betekent dat we onze medewerkers veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid geven. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten precies wat in de praktijk het beste werkt of waar het nog beter kan. Ze krijgen daarom ook de ruimte om hun eigen inzichten en ideeën toe te passen binnen hun eigen team.

Marktsegmenten

 • Voedingsmiddelenindustrie
 • Agri en farma
 • Machinebouw
 • Olie- en gasindustrie
 • Automotive

USP’s

 • Specialist in RVS plaatwerk en framebouw
 • One-stop-shop: bijna alle bewerkingen in eigen huis
 • Specialist op zet- en walsgebied
 • Korte doorlooptijden door QRM-filosofie
 • Klantfocus door vier separate business units
 • Ketenintegratie door kwaliteit- en leverperformance
 • Korte doorlooptijden, scherpe prijzen en één fullservice adres

Contact

Dumaco Oss
Hunebedstraat 2, 5342 LK Oss
+31 (0)412 – 61 72 24
oss@dumaco.com

Meer weten over Dumaco Oss? Bekijk dan de bedrijfswebsite

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures hier.

Informatie nodig?

Wij staan áltijd voor u klaar.

We onderscheiden ons, doordat we onze klanten ontzorgen; dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten.

Kom in contact

Neem eens een kijkje binnen bij Dumaco Oss

Digitale rondleiding

Bijzondere projecten

Kunstproject: 2,5 meter hoge dossiermappen voor de rechtbank Rotterdam

Al meer dan 15 jaar werkt Dumaco Oss (voormalig Heurkens & van Veluw) samen met kunstenaar Jeroen Henneman. Onder andere bekend van De Schreeuw in Amsterdam, De Kus in Apeldoorn en Potlood en p…

Lees meer
Project DWS: een doeltreffende samenwerking

Sinds 2 jaar werkt Dumaco Oss (voormalig Heurkens & van Veluw) samen met DWS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van waterzuiveringsinstallaties en biogasinstallaties. Afgelopen f…

Lees meer

Downloads en documenten

ISO 9001:2015 certificaat

Wij voldoen volledig aan de kwaliteitsmanagementsysteem normeringen voor het produceren van plaat- en constructiewerk in rvs, staal en aluminium.

  Download het certificaat
Volledige machinelijst

Wij hanteren een breed machinepark, met experts achter de bediening. Zie hier de volledige machinelijst.

  Download de machinelijst
Lasergericht ontwerpen

Wij houden rekening met de juiste toleranties en constructievormen, zie hier welke.

  Download het document

Uitgelichte machines

Plaatlaser: Bystronic Byfiber 6KW (6×2 meter)
Sinds 2018 hebben wij de nieuwe Bystronic Byfiber 6kW lasersnijder in onze productiehal staan, naast onze twee bestaande lasersnijmachines. Met deze machine kunnen wij platen met een afmeting van maximaal 6×2 snijden,tot een maximale dikte van 20mm. Deze machine is een echte krachtpatser en sluit perfect aan bij onze kantbanken van 6 meter.
Machinelijst
Wals : Faccin CNC 4-rollenwals (3 meter)
In Oss hebben wij de beschikking over 4 walsen in diverse afmetingen. Het pronkstuk is onze Faccin CNC 4 rollenwals, die platen kan walsen tot 3 meter breed met een maximale plaatdikte van 10mm. Deze machine stelt ons bovendien ook in staat om conussen walsen, of aanvullende plaatwerkdelen met verschillende radiussen (ovalen).
Machinelijst
Kantbanken: 2x Safan/Darley 400 ton (6 meter)
In totaal heeft Dumaco Oss de beschikking over 12 kantbanken, waaronder deze 2 Safan/Darley kantbanken. Deze kantbanken hebben een capaciteit van 400 ton op een maximale lengte van 6 meter. Voor de kleinere delen hebben wij de beschikking over een aantal LVD kantbanken, voorzien van een toolcenter en hoekcorrectie systeem.
Machinelijst