Bestel uw plaatwerk online

18 bestandsformaten met controle
Direct een prijs in beeld
Snel, foutloos en nauwkeurig
Spoedlevering binnen 3 werkdagen mogelijk
Registreren Inloggen

Uploaden

Het aanvragen van een offerte start met het uploaden van een tekening.

Specificeren

Kies het juiste aantal en de materiaalsoort van het te produceren product.

Prijs & bestellen

De prijs wordt direct getoond op basis van de levertijd en gekozen opties.

In productie

Het productieproces start na akkoord. Uw order wordt op het gekozen adres afgeleverd.

Snel uw plaatwerk in huis

We hebben bij Dumaco een bestelportal ontwikkeld waarbij het gebruikersgemak voorop staat. Een eenvoudige en overzichtelijke manier van bestellen, waarbij u maar liefst 18 verschillende bestandsformaten kunt uploaden. Na het aangeven van de aantallen, materiaalsoort en dikte ziet u direct de prijs. Bij akkoord gaan de bestelde producten in productie. Het aanmaken van een account is binnen één minuut geregeld en u kunt ook makkelijk collega’s toevoegen om gezamenlijk voor uw bedrijf te bestellen.

We staan voor u klaar, maar u kunt ook zonder onze hulp aan de slag. In onze toegankelijke kennisbank hebben we de antwoorden op de meest voorkomende vragen vermeld.

Eenvoudig via de portal

Bewerkingen

Veelgestelde vragen over Dumaco Portal
Moet ik een account hebben om een bestelling te kunnen plaatsen?

Ja, u kunt zich hier eenvoudig registeren.

Voor welke opdrachten is de portal geschikt?

Door onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide machinepark kunnen wij snel en kostenefficiënt produceren. In portal kunt u prototype(s), enkelstuks, one-off’s, kleine series of grote oplages bestellen.

Welke materialen en plaatdikte worden er in de de portal aangeboden?

In de bestelportal van Dumaco kunt u terecht voor lasergesneden onderdelen in RVS 304, RVS 314, Staal DC01, S235, S355, Sendzimir en aluminium. De plaatdikte varieert van 1 mm tot en met 20mm.

Waarom moet ik kiezen voor de bestelportal van Dumaco?

Om zeker te zijn dat uw product op een efficiënte manier maakbaar is, toetsen wij uw ontwerp aan een uitgebreide Maakbaarheidsanalyse van alle bewerkingsstappen. Als wij het product niet kunnen produceren, ziet u een waarschuwing bij de maakbaarheidsanalyse, inclusief wijzigingsvoorstellen.

Ik heb een bestelling met spoed nodig

Kies in het geval van een spoedorder voor een ‘snelle levering’ indien deze levertijd in de portal beschikbaar is. U heeft dan binnen 3 werkdagen uw onderdelen in huis. Ons advies is om deze order online vooruitbetalen met iDeal. U bent dan ook niet afhankelijk van het tegoed op uw klantkrediet.

Welke levertijd hanteren jullie?

Wanneer u producten bestelt bij Dumaco Portal heeft u de mogelijkheid om zelf de gewenste leverdatum te bepalen. Namelijk, snel, normaal of budget. Afhankelijk van de gekozen levertijd wordt vervolgens de prijs van uw bestelling weergegeven.

Ik wil buiten lasersnijden ook een andere bewerking aanvragen zoals kanten of lassen. Waar kan ik terecht?

We werken voortdurend aan het uitbreiden van onze portal. Voor andere bewerkingen kunt u een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Bij complexe aanvragen streven wij ernaar u binnen 5 werkdagen te voorzien van een offerte op maat. Heeft u een spoedaanvraag? Neem dan direct contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Mijn vraag staat er niet bij.

Heeft u een andere vraag? Op deze pagina vindt u alle informatie over de portal. We zijn ook telefonisch en via e-mail bereikbaar om u verder te helpen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Dumaco Portal B.V.
Waardsedijk Oost 1
3417 XJ Montfoort

portal@dumaco.com
085 273 6489 (maandag t/m donderdag)

Wij zijn Dumaco. De expert in metaalbewerkingen. Of het nu gaat om plaatwerk of buiswerk. Wij maken het!
Met de inzet van onze toegewijde vakmensen, waaronder lassers, zetters, lasersnijders, programmeurs en engineers, zijn we gegroeid tot de grootste plaatbewerker van de Benelux.
Wij co-engineeren en bewerken metalen en assembleren waar nodig. Onze expertise strekt zich uit tot een volledig uitgeruste werkplaats voor koperbewerking. En hebben ook een moderne clean room tot onze beschikking. Dumaco is de one-stop-shop voor alle metaalbewerkingen. Dat is ook onze ambitie: maar één naam hoeven onthouden als het gaat om metaalbewerking waarbij elk onderdeel ertoe doet.

One stop shop

Dankzij onze omvang hoeft u maar met één leverancier te schakelen. We kunnen kwaliteit, snelheid en leveringsbetrouwbaarheid waarborgen.

Kwaliteit

Bij Dumaco streven wij ernaar dat elk product dat één van onze productielocaties verlaat aan alle kwaliteitseisen voldoet. Dit komt ook terug in onze slogan: Every Part Counts!

Lasersnijden

De flexibiliteit van de laser zorgt ervoor dat elke gewenste vorm in het plaatwerk kan worden gesneden. Daarnaast kunnen we dag en nacht automatisch snijden.