Dumaco

Woerden

13

Machines

80

Medewerkers

4.000

m2
Industriële oppervlakte

Leverancier van vandaag, partner voor de toekomst!

Specialist in RVS

Sinds 1987 levert Dumaco Woerden (ReviconBarosta B.V.) kwalitatief hoogstaande RVS plaatwerkoplossingen. Dat doen we niet als leverancier, maar als partner. Hoe eerder we aan tafel zitten, hoe meer we mee kunnen denken en toe kunnen voegen aan uw project.

Dumaco Woerden produceert onderdelen, samengestelde componenten en complete installaties van uitsluitend RVS. Deze worden onder andere toegepast in de olie- en gasindustrie, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie en de chemische- en farmaceutische industrie. Denk hierbij aan producten als tanks, (druk)vaten, hoppers, pijpstukken, transportframes, en skids.

Wij werken uitsluitend met RVS, waarbij aandacht, service en een zeer hoge kwaliteit altijd centraal staan. Momenteel is Dumaco Woerden de grootste onafhankelijke leverancier van RVS componenten van Nederland. Op de zeer innovatieve productievestiging wordt gewerkt binnen een cellenstructuur. Dumaco Woerden is opgedeeld in 8 verschillende cellen die zijn gekoppeld aan producten en/of bewerkingen. Zo zijn de ervaren project engineers en gekwalificeerde vakmensen ook echt gespecialiseerd in hun werkzaamheden en heeft u als klant één contactpersoon, van offertefase tot de eindafname.

Door onze jarenlange ervaring met grote hoogwaardige internationale projecten zijn wij volledig ingericht op het verwerken van gecertificeerde materialen door gecertificeerde lassers. Als bedrijf zijn wij ISO 9001, ISO 3834 en ISO 1090 gecertificeerd en dit jaar verwachten wij ook het certificaat voor PED (drukvaten) te behalen.

Dumaco Woerden gaat graag een stap verder om ook uw project te laten slagen.

Marktsegmenten

  • Olie en gas
  • Chemie en farmacie
  • Zuivel en voedsel
  • Transport en niches

USP’s

  • Specialist in RVS (alle kwaliteiten en alloys)
  • XXL snijden en zetten (8 meter)
  • Mogelijkheden groot formaat producten
  • Volledige engineering (SolidWorks) en uitvoeren van sterkteberekeningen
  • Unieke mogelijkheden voor volbad beitsen

 

Contact

Dumaco Woerden
Klompenmakersweg 9, 3449 JB Woerden
+31 (0)348 – 45 70 40
sales@reviconbarosta.nl

Meer weten over Dumaco Woerden? Bekijk dan de bedrijfswebsite

Uitgelichte machines

Plaatlaser: Bystronic CO2 laser
Tandem kantbank Safan/Darley
Beitsbaden