Dumaco

Woerden

13

Machines

80

Medewerkers

4.000

m2
Industriële oppervlakte

Leverancier van vandaag, partner voor de toekomst!

Specialist in RVS

Sinds 1987 levert Dumaco Woerden (ReviconBarosta B.V.) kwalitatief hoogstaande RVS plaatwerkoplossingen. Dat doen we niet als leverancier, maar als partner. Hoe eerder we aan tafel zitten, hoe meer we kunnen meedenken en kunnen toevoegen aan uw project.

Dumaco Woerden produceert onderdelen, samengestelde componenten en complete installaties van uitsluitend RVS. Deze worden onder andere toegepast in de olie- en gasindustrie, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie en de chemische en farmaceutische industrie. Denk hierbij aan producten als tanks, (druk)vaten, hoppers, pijpstukken, transportframes en skids. Ook voor snijden / zetten.

Wij werken uitsluitend met RVS, waarbij aandacht, service en een zeer hoge kwaliteit altijd centraal staan. Momenteel is Dumaco Woerden de grootste onafhankelijke leverancier van RVS componenten van Nederland. Op de zeer innovatieve productievestiging wordt gewerkt binnen een cellenstructuur. Dumaco Woerden is opgedeeld in 8 verschillende cellen die zijn gekoppeld aan producten en/of bewerkingen. Zo zijn de ervaren project engineers en gekwalificeerde vakmensen ook écht gespecialiseerd in hun werkzaamheden en heeft u als klant één contactpersoon, van offerte tot de eindafname.

Door onze jarenlange ervaring met grote hoogwaardige internationale projecten zijn wij volledig ingericht op het verwerken van gecertificeerde materialen door gecertificeerde lassers. Als bedrijf zijn wij ISO 9001, ISO 3834 en ISO 1090 gecertificeerd. Daarnaast hebben wij ook onze PED H/H1 certificaten behaald, waarmee wij drukvaten mogen ontwerpen en bouwen.

Dumaco Woerden gaat graag een stap verder, om ook uw project te laten slagen.

Marktsegmenten

 • Olie en gas
 • Chemie en farmacie
 • Zuivel en voedsel
 • Transport en niches

USP’s

 • Specialist in RVS (alle kwaliteiten en alloys)
 • XXL snijden en zetten (8 meter)
 • Mogelijkheden groot formaat producten
 • Volledige engineering (SolidWorks) en uitvoeren van sterkteberekeningen
 • Unieke mogelijkheden voor volbad beitsen

 

Contact

Dumaco Woerden
Klompenmakersweg 9, 3449 JB Woerden
+31 (0)348 – 45 70 40
woerden@dumaco.com

Meer weten over Dumaco Woerden? Bekijk dan de bedrijfswebsite

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures hier.

Informatie nodig?

Wij staan áltijd voor u klaar.

Wij zijn uw partner in RVS plaatwerk. We gaan graag een stapje verder, om ook uw project te laten slagen.

Kom in contact

Downloads en documenten

ISO 9001:2015 certificaat

Wij voldoen volledig aan de normeringen voor het produceren en bewerken van roestvast stalen producten.

  Download het certificaat
ISO 3834-2:2005 certificaat

Wij voldoen volledig aan de normeringen voor het fusielassen van metaal.

  Download het certificaat
NEN 1090-1:2009

Wij voldoen volledig aan de normeringen voor het produceren van (roestvast)stalen componenten en installatie

  Download het certificaat
PED 2014/68/EU H + H1 certificaat

Wij voldoen volledig aan de normeringen voor het ontwerpen en bouwen van drukvaten.

Richtlijn 2014/68 / EU van het Europees Parlement en de Raad betreffende de harmonisatie van de wettelijke bepalingen van de lidstaten betreffende het op de markt aanbieden van drukapparatuur (in het Duits als Richtlijn Drukapparatuur (DGRL), in het Engels als Richtlijn Drukapparatuur (PED) gespecificeerd) specificeert de vereisten voor drukapparatuur die op de markt moet worden gebracht binnen de Europese Economische Ruimte (EER).

  Download het certificaat
EN 14732
De internationale EN 14732 norm specificeert eisen voor de kwalificatie van lasoperatoren. Ook de eisen voor lasaggregaten voor gemechaniseerd en automatisch lassen worden omschreven in deze norm. De EN 14732 norm is nodig wanneer kwalificatietesten van lasoperatoren en -zetters worden vereist voor de toepassing.
 
EN 13445 PED
EN 13445 is een norm die regels geeft voor het ontwerp, de fabricage en het testen van drukvaten. De norm geldt ook voor drukhoudende onderdelen.
EN 9606
De EN 9606 norm specificeert de eisen voor kwalificatietesten van lassers voor het smeltlassen van staal. De norm geeft een set technische regels voor een systematische kwalificatietest van de lasser. Bovendien maakt deze norm het mogelijk om deze kwalificaties uniform te accepteren, onafhankelijk van het type product, de locatie en de examinator of de exameninstelling. Bij de kwalificatie van lassers wordt de nadruk gelegd op het vermogen van de lasser om de elektrode, lastoorts of lasblaaspijp handmatig te manipuleren en zo een las van aanvaardbare kwaliteit te produceren. Volledig gemechaniseerde en geautomatiseerde lasprocessen vallen hier niet onder.
AWS D1.6
Deze norm beschrijft lasvereisten voor de fabricage en montage van gelaste constructies die onderhevig zijn aan ontwerpspanning en waarbij roestvrijstaal ten minste één van de materialen is gebruikt wordt.
ASME IX
ASME is een organisatie die normen ontwikkelt in Amerika. In totaal zijn er zo’n 600 normen ontwikkeld door ASME die betrekking hebben op diverse technische gebieden, zoals bevestigingsmiddelen, sanitair, liften en pijpleidingen. Voldoen aan de ASME IX-normen is niet verplicht, maar ze worden wel door overheidsinstanties aangehaald als instrumenten om aan hun regelgevingsdoelstellingen te voldoen.
EN 15614-1

In deze norm wordt gespecificeerd hoe een tijdelijke lasprocedure genormeerd kan worden door middel van lasproceduretesten. Dit is van toepassing op productielassen, reparatielassen en opbouwlassen. Het primaire doel van de lasprocedurekwalificatie is aan te tonen dat het voor de bouw voorgestelde verbindingsproces in staat is om verbindingen te produceren met de vereiste mechanische eigenschappen voor de beoogde toepassing.

Uitgelichte machines

Plaatlaser: Bystronic CO2 laser
Kantbanken: Safan/Darley
 • Capaciteit van wel 1200 ton
 • Bewerkingen tot 8 meter