Dumaco

Uitbreiding met 8e vestiging

Dumaco breidt uit met Ubroek precision in large machining

Dumaco kondigt met trots de uitbreiding aan met een nieuwe vestiging: Ubroek precision in large machining. Deze strategische stap opent voor Dumaco nieuwe deuren voor groei en innovatie, en waarborgt de toekomst en werkwijze van de medewerkers bij Ubroek precision in large machining.

Ubroek precision in large machining, opgericht in 1965 en gevestigd in Venlo, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern bedrijf gespecialiseerd in precisie metaalbewerking. Als toeleverancier leveren ze grote en complexe precisieonderdelen voor toonaangevende klanten uit Nederland, België en Duitsland in diverse branches, zoals de olie- en gasindustrie, de energiesector en de halfgeleiderindustrie.

John Hermans, de directeur van Ubroek precision in large machining, geeft aan dat hij geen opvolger had voor het familiebedrijf. “Daarom zocht ik naar een sterke partner waarop wij een waardevolle aanvulling vormen en verdere groei mee kunnen realiseren. Dumaco bestaat uit zeven vestigingen waarin wij de synergie zien.”

Nieuwe mogelijkheden en expertise

Edwin Voermans, CEO bij Dumaco, deelt zijn enthousiasme over de uitbreiding: “De toevoeging van Ubroek precision in large machining vormt een waardevolle aanvulling en stelt ons in staat om een nog breder scala aan klanten van dienst te zijn. We kijken ernaar uit om gebruik te maken van bijna 60 jaar aan expertise en de nieuwe mogelijkheden op het gebied van verspaning in grootschalige machinale bewerking.”

John Hermans zal voorlopig nog aan boord blijven bij Ubroek precision in large machining en benadrukt: “Hoewel we als zelfstandige vestiging binnen de groep blijven opereren, zullen we actief de samenwerking opzoeken met de andere vestigingen.”

Innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal

“Ubroek precision in large machining deelt dezelfde visie en manier van werken als Dumaco,” legt John uit. “Het meedenken met de klant en het oprecht ontzorgen van onze klanten is een grote overeenkomst.” Net als Dumaco biedt Ubroek enkele specialistische bewerkingen aan, zoals kotteren, carrousel draaien, slijpen, vlakslijpen, draadvonken en frezen. Beide bedrijven streven daarbij naar innovatie en continue verbetering om dezelfde hoogwaardige kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. “De samensmelting van Dumaco en Ubroek precision in large machining belooft een toekomst waarin innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal blijven staan”, aldus Edwin.