Dumaco

Over ons

260

Machines

9

Locaties

800

Medewerkers

6.800

m2
Zonnepaneel

62.000

m2
Industriële oppervlakte

Bestaande uit lokale specialisten

Dumaco: totaalleverancier in metaalbewerkingen

Wij zijn Dumaco. De expert in metaalbewerkingen. Of het nu gaat om plaatwerk, buiswerk of complete samenstellingen. Van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Wij maken het! Met de inzet van onze toegewijde vakmensen, waaronder lassers, zetters, lasersnijders, programmeurs en engineers, zijn we gegroeid tot de grootste metaalbewerker van de Benelux. Wij co-engineeren en bewerken metalen en assembleren waar nodig. Onze expertise strekt zich uit tot een volledig uitgeruste werkplaats voor koperbewerking.

Hoewel het merk Dumaco officieel werd gelanceerd tijdens de ESEF 2018, heeft het diepe wortels die teruggaan tot wel 200 jaar in de wereld van metaalbewerking. Lees meer over onze geschiedenis.

Neem contact op >

Complete samenstellingen

Door het samenwerken van onze vestigingen kunnen we oplossingen bieden voor al het plaat- en buiswerk op onderdelenniveau. Complete plaatwerk- en (las)samenstellingen met de mogelijkheid voor machinale nabewerking en nabehandeling of coating is geen probleem voor ons. Dankzij ons team van engineers hebben we kennis en capaciteit om u te ondersteunen bij productontwerp, re-engineering en advies. Klanten kunnen bij ons terecht vanaf het allereerste idee tot en met de complete assemblage.

Trost zijn wij op onze hoogwaardige certificering als het gaat om lassen. En hebben daarnaast ook nog moderne clean rooms en geconditioneerde meetkamers tot onze beschikking. Als full service partner kunnen wij u volledig ontzorgen, van certificeringen, meetrapporten tot het regelen van transport en administratieve zaken in uw systeem zetten.

Altijd in de buurt

Met onze de landelijke dekking, heeft u altijd een lokale, vertrouwde partner in de buurt. De beste kwaliteit, betrouwbare levering, duurzaam en klantgericht zijn daarbij onze kernwaarden. Onze mensen, dat is onze kracht. Met ons team van enthousiaste medewerkers zetten wij ons in voor honderden klanten.

Met 30 lasersnijmachines, 70 kantbanken en 7 buislaser-snijmachines strategisch verdeeld over de vestigingen zijn we in staat onze klanten te voorzien van een totaalpakket als het gaat om metaalbewerking. Wij maken onderdelen, samengestelde producten, sub-assemblies en zelfs complete installaties. Dat doen we als partner, niet als leverancier. Om elke vraag, hoe complex dan ook, om te kunnen zetten in een passende oplossing.

Every part counts!

Ketenintegratie & succesvolle samenwerking

Bij Dumaco geloven we sterk in het belang van succesvol samenwerken, ketenintegratie en partnerschap. Deze waarden vormen de kern van onze bedrijfsfilosofie en zijn essentieel voor het leveren van hoogwaardige metaalbewerkingen en assemblages aan onze klanten. Lees over hoe wij tegen partnerschap aankijken.

Onze online bestelportal is een verlengstuk van onze service, ontworpen om onze klanten op alle vlakken te ontzorgen en tegelijkertijd het bestelproces makkelijker, sneller en slimmer te maken. In slechts drie stappen kan de klant een offerte aanvragen en hun tekeningen in maar liefst 18 verschillende bestandsformaten uploaden. De klant ontvangt direct een prijsopgave en onze maakbaarheidsanalyse controleert de productiemogelijkheden, met eventuele aanbevelingen voor verbeteringen.

Dumaco is de one-stop-shop voor alle metaalbewerkingen. Van enginering tot levering. Voor éénmalige projecten tot seriematig repeterende orders. Dat is ook onze ambitie: maar één naam hoeven onthouden als het gaat om metaalbewerking waarbij elk onderdeel ertoe doet. Every part counts! Lees hier wat klanten over ons vertellen. Of kom in contact voor meer informatie of de verschillende mogelijkheden. Onze experts staan áltijd voor u klaar.

Neem contact op >