Dumaco

Fietsplan live!

Fietsplan live!

Bij Dumaco kijken we op veel verschillende vlakken naar verbetering van processen, van product tot machine. Ook duurzaamheid en de gezondheid van onze medewerkers zijn belangrijke thema’s. Zo kwam het idee om een fietsplan te lanceren in samenwerking met lease-a-bike.

Voordelig onderweg met onze fietsen

Rick Geuze (foto) is werkzaam als Business Controller bij Dumaco en heeft samen met een aantal collega’s binnen Dumaco een fietsplan opgesteld. Het fietsplan geeft de mogelijkheid om een fiets te leasen via de werkgever! Dumaco vindt het belangrijk dat mensen actief bezig zijn. Daarom dragen we als werkgever financieel hierin bij. Zo heb je als werknemer dus een fiscaal voordeel én een extra bijdrage van je werkgever. Dit maakt het leasen van een fiets zeer aantrekkelijk voor de werknemers van Dumaco.

De hele week sportief op de fiets

Naast de rit naar werk, is het juist ook de bedoeling dat werknemers de fiets inzetten om lekker privé te gaan fietsen. Er is dan ook een ruim aanbod van sportieve en recreatieve fietsen. Keuze genoeg dus voor iedereen! Lees hier meer over het fietsplan. Medewerkers kunnen al meedoen met het fietsplan vanaf een (vast) dienstverband van 24 uur. Ze kunnen zich eenvoudig online aanmelden en ontvangen dan een code waarmee ze bij de fietsenzaak een fiets mogen uit te kiezen. De eerste aanvragen zijn inmiddels al binnen, direct na de lancering. Hopelijk staan de nieuwe fietsen snel bij onze medewerkers thuis!

Ook fluitend op je fiets naar het werk?

Solliciteer direct