Samenwerking aan regelbare uitlaatsystemen

Al sinds 2014 is The Jekill and Hyde Company klant van Dumaco. Het eerste contact werd bijna 10 jaar geleden gelegd op de ESEF-beurs in Utrecht. Destijds was de inkoper van The Jekill and Hyde Company op pad met een bracket. Samen met Dumaco is gekeken naar de mogelijkheden en uiteindelijk is daarmee de samenwerking van start gegaan.

Street legal uitlaten van The Jekill and Hyde Company

The Jekill and Hyde Company maakt street legal uitlaten voor verschillende gerenommeerde merken in de markt. Ze leveren in Europa, maar ook daarbuiten zoals in Azië en Noord-Amerika. Het geluid van de uitlaat is elektronisch te regelen waarmee ze motorrijders de ultieme rijervaring geven. De rijder kan daarmee kiezen in welke modus hij rijdt. Dankzij de slimme software, die ingrijpt wanneer dit nodig is, is de rijder in elke modus volledig legaal onderweg.

In de video hiernaast wordt het regelbare uitlaatsysteem gedemonstreerd.

Bij The Jekill and Hyde Company is de inkoop opgesplitst in de verschillende productgroepen waar ze verantwoordelijk voor zijn. Er zijn 3 tactische inkopers waar Saskia er één van is. Zij is verantwoordelijk voor het het zetwerk en beugels samen met het elektronica pakket en de verpakkingen. Saskia werkt sinds mei 2022 bij het bedrijf en is zeer tevreden over de meeste leveranciers, goede gesprekken en mooie samenwerkingen. “Bij Dumaco is Richard mijn vaste contactpersoon en die heeft ons ook in zijn hart gesloten. Hij zet echt zijn beste beentje voor en staat ons uitgebreid te woord.”

The Jekill and Hyde Company en Dumaco leveren kwaliteit en groeien samen

Het is allemaal begonnen met het maken van het bracket. Een moeilijk te maken product, maar samen zijn we uiteindelijk tot een goed product gekomen. Daarna is het portfolio uitgebreid en zijn we meer onderdelen gaan maken, waaronder het typeplaatje. Recent heeft The Jekill and Hyde Company het 100.000ste product afgeleverd bij een dealer. Hieruit blijkt wel dat het een goed product is en de samenwerking met Dumaco een succes is.

“Niet alleen de kwaliteit van de producten die Dumaco levert, is goed. Ook qua verwachtingen zitten we op één lijn wat betreft de levertijd en communicatie. Wij krijgen steeds strengere kwaliteitseisen, maar ook daar gaat Dumaco goed in mee door bijvoorbeeld zetgereedschappen te vervangen”, aldus Saskia. Een aantal keer per jaar zitten beide partijen samen om de scores en leverprestaties door te nemen en te kijken waar de samenwerking nog verbeterd kan worden.

Dumaco: Een innovatieve partner in metaalbewerking

Dumaco heeft zeven vestigingen verspreid over heel Nederland en biedt veel mogelijkheden in metaalbewerkingen. “Ze staan open voor nieuwe dingen die wij maken en daar samen over in gesprek te gaan. We zien de samenwerking met Dumaco nog verder groeien in aantallen en wellicht verdere uitbreiding van producten.” Het succes zit hem in de gezamenlijke waarden: oog voor detail, innovatie en vakmanschap.