Dumaco

Ons machinepark

Ons machinepark

In ons machinepark vinden alle vormen van metaalbewerking plaats. Ons machinepark, zorgvuldig afgestemd op de wensen en eisen van onze klanten, is het kloppende hart van Dumaco! Op geselecteerde locaties kunnen wij zelfs een continue 24-uurs productie realiseren, waarmee we ongekend flexibel inspelen op de dynamische marktbehoeften. Dat is ook onze ambitie: maar één naam hoeven onthouden als het gaat om metaalbewerking waarbij elk onderdeel ertoe doet. Every part counts!

Aan de rechterzijde vindt u de highlights van de mogelijkheden bij Dumaco.  In de download hierover treft u een overzicht van onze mogelijkheden en capaciteit op globaal niveau. Wilt u een lijst met ons machinepark en mogelijkheden per vestiging? Neem hiervoor contact met ons op.  Ja, ik wil mails ontvangen van Dumaco.

   

   

  Dit zijn de ‘highlights’ van het machinepark bij Dumaco:

  Lasersnijden: Onze machine reikt tot 8 x 2,5 meter voor RVS met een maximale dikte van 30mm, en voor andere materialen tot 6 x 2 meter. In onze portal bieden we lasersnijden aan in het formaat 3 x 1,5 meter.

  Kanten/Zetten/Vouwen: We hanteren lengtes tot 6 meter voor staal en zelfs tot 8 meter voor RVS.

  Buissnijden: Wij hanteren stukken tot 8,5 meter lang en 21,9 cm in diameter, met veelzijdige snijopties zoals 90°, XY en 2.5D snijden.

  Watersnijden: Onze capaciteit omvat het snijden van maten tot 3 x 6 meter en een dikte van 20mm, in zowel 2D als 3D.

  Draaien en Frezen: Met mogelijkheden tot diameters van 50 cm en lengtes van 2 meter voor draaien, en tot 6 x 1,6 x 1,3 meter voor 6-assig frezen.

  Walsen: Tot een breedte van 3 meter en een lengte van 8 meter

  Koperbewerking: Ook dit is mogelijk, via specifieke vestiging.

  3D coordinaten meetmachine: Via specifieke vestigingen. Meer informatie verkrijgbaar via sales.

  Meer over Dumaco

  Mogelijkheden van onze vestigingen

  Dumaco is de grootste metaalbewerker van de Benelux. Bij ons vindt u een breed scala aan metaalbewerkingen onder één dak. Door het samenwerken van onze vestigingen kunnen we oplossingen bieden voor al het plaat- en buiswerk op onderdelenniveau, maar ook complete plaatwerksamenstellingen met de mogelijkheid voor machinale nabewerking en nabehandeling of coating.

  Wilt u meer inzicht krijgen in ons uitgebreide machinepark en de specifieke capaciteiten en mogelijkheden per vestiging? Neem dan contact met ons op.

  Wij voorzien u graag van gedetailleerde informatie en adviseren u over hoe ons machinepark en expertise het beste kunnen bijdragen aan de succesvolle realisatie van uw projecten. Bij Dumaco zijn we altijd bereid om u te helpen met een oplossing op maat. Benieuwd of we uw project aankunnen? We leiden u graag rond op één van onze locaties. Neem contact op voor een rondleiding bij een van onze geavanceerde vestigingen.

   

  Samenwerken met Dumaco betekent…

  200 jaar gecombineerde ervaring met expertise en vakkennis

  One-stop-shop, zowel voor plaatwerk als buizen op onderdelen- of samenstellingsniveau

  Uitgebreid assortiment aan materialen, van staal en RVS tot aluminium en koper

  Moeiteloos bewerkingscapaciteit op te schalen

  Lokale ondersteuning door onze vestigingen

  Vragen?

  Onze experts staan áltijd voor u klaar.

  Vraag een offerte aan

  Standaard offertes binnen 24 uur
  Advies op maat voor uw situatie
  De beste prijs-kwaliteitverhouding
  Offerte aanvragen