M&S en Dumaco Portal

M&S Group is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen van rvs, aluminium en staal. Het werkgebied strekt zich zowel nationaal als internationaal uit, met als vakgebieden superjachtbouw, refits van jachten, scheepsbouw, marinebouw, utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en offshore. Het bedrijf werd in 1996 opgericht als constructiebedrijf Minderhoud en Schipper. In 2021 namen Martijn de Lange en Pieter de Wolf het bedrijf over. Met hun expertise in engineering en constructie hebben zij het bedrijf naar nieuwe hoogten getild wat betreft kwaliteit. Hierna volgde ook de naamswijziging naar M&S Group.

Van inkoop tot eindproduct

Pieter is verantwoordelijk voor de inkoop van onderdelen. Het begin van de samenwerking met Dumaco gaat ver terug, waarbij oorspronkelijk bestellingen werden geplaatst vanuit de locatie in ‘s-Gravenpolder, bij het voormalige ITM. Tegenwoordig onderhoudt Pieter regelmatig contact met Jesse, zijn vaste contactpersoon bij Dumaco ‘s-Gravenpolder. Jesse wees op de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen, wat bijzonder handig is voor M&S. Het bedrijf hecht namelijk veel waarde aan langdurige relaties met betrouwbare leveranciers die consistentie bieden in kwaliteit en prijs.

Portal

M&S maakt gebruik van de Dumaco Portal voor lasersnijwerk en kiest, ondanks hun eigen snijmogelijkheden, soms voor uitbesteding vanwege de efficiëntie. Het eenvoudige uploadproces, de automatische herkenning van aantallen en de directe prijsbepaling maken de portal zeer gebruiksvriendelijk. De mogelijkheid om meerdere afleveradressen in te stellen en het recent toegevoegde verzoek voor materiaalcertificaten zijn functies die M&S heel waardevol vindt.

Als gespecialiseerd bedrijf met een voorkeur voor korte lijnen en een compact team, is M&S zeer tevreden over de huidige samenwerking met Dumaco. Het wederzijdse vertrouwen op alle vlakken is daarbij van cruciaal belang.

Pieter de Wolf, eigenaar M&S Group