Werkruimtes Dumaco ‘s-Gravenpolder aangepast

Afgelopen week zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd binnen Dumaco’s vestiging in ’s-Gravenpolder. Deze veranderingen dragen bij aan de logistieke flow binnen het bedrijf. Zo hebben we bijvoorbeeld de buislasersnijmachine verplaatst. Door de andere indeling loopt het te produceren onderdeel soepeler door het gehele proces van begin tot moment van oplevering.

Kortere time to market

Door de toegenomen vraag vanuit de markt was het nodig om meer ruimte voor de opslag van kokers en buizen te creëren. Uiteindelijk resulteren de veranderingen in meer materiaal dat op voorraad is en dus een snellere productietijd, kortere levertijden, een nóg veiligere werkomgeving en een goed ingericht logistiek proces.

demontage buislasersnijmachine LT fiber

Over buislasersnijden

Het (buis)lasersnijden is dé bewerkingsmethode voor producten of onderdelen die nauwkeurig en met enige complexiteit worden gemaakt. Met onze vrij nieuwe buislasersnijmachine Adige LT8.10 Fiber – 4KW kunnen we snel en zeer nauwkeurig onderdelen produceren. Door de nauwkeurigheid en nettere afwerking zijn eventuele andere nabewerkingen niet nodig.

De LT Fiber buislaser is voorzien van een bundellader en is daarmee erg geschikt voor het snijden van grote series. Daarnaast is het mogelijk om in veel soorten profielen en vormen te snijden. Door de uitgebreide mogelijkheden van deze machine is het gewenst om een grote opslag en voorraad buismateriaal in huis te hebben.

Buislasersnijden, dé specialisatie van Dumaco ’s Gravenpolder, werkt dus snel, efficiënt, nauwkeurig en kostenbesparend. Ook bieden de machines uitgebreide bewerkingsmogelijkheden als het gaat om materiaal, dikte en invoerlengte.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via dit formulier.