Dumaco

Dumaco investeert in kwaliteitscontrole

Dumaco investeert in kwaliteitscontrole

kwaliteitscontrole faro meetarm

Deze investering is gedaan in de laatste technologie op het gebied van kwaliteitscontrole. De FARO 3d meetarm is in staat zeer nauwkeurige controle werkzaamheden uit te voeren tijdens projecten. Deze controles worden in vooral uitgevoerd op onze lasconstructies. Een aantal medewerkers die zich bezighouden met kwaliteit hebben een interne opleiding gevolgd om de toepassingen en meetsoftware van de arm onder de knie te krijgen.

Kwaliteitscontroles

Om onze afdeling kwaliteitscontrole verder te optimaliseren is een nieuwe meetkamer ingericht. Deze is inmiddels volledig operationeel. De meetkamer is onder andere uitgerust met een  granieten meettafel van 2 x1 meter. Deze wordt gebruikt voor het controleren en meten van kleinere producten. Voor het controleren en meten van grotere frames of chassisdelen staat er een verrijdbare tafel. Hiermee worden deze grote constructies naar de meetkamer gereden.

Waarborging kwaliteit door Faro meetarm

Met de nieuwe meetkamer en FARO 3d meetarm hebben we onze kwaliteitseisen nog verder gewaarborgd. Daarnaast zijn wij in staat om tussentijdse meetrapportages te realiseren voor onszelf maar vooral voor onze klanten. Wil je meer weten over kwaliteitscontrole binnen Dumaco? Neem dan contact met ons op.