Dumaco

Dumaco neemt specialist in plaatbewerking VSMI uit Varsseveld over

Dumaco neemt specialist in plaatbewerking VSMI uit Varsseveld over

Dumaco neemt VSMI over en breidt Nederlandse dekking en haar technologische en commerciële mogelijkheden uit in hoog-kwalitatieve producten en gecombineerd plaatwerk.

MONTFOORT, Nederland – 28 augustus 2018

VSMI is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoog kwalitatieve producten en onderdelen vervaardigd uit vele soorten plaatwerk en verzorgt alles van ontwerp en engineering tot aan afwerking en assemblage.

“De Smart Industry principes van VSMI passen helemaal binnen onze visie op de markt voor plaatbewerking,” zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “Met deze overname breiden we niet alleen onze productiemogelijkheden uit maar zetten ook een belangrijke stap op het gebied van ketenintegratie. Wij zijn in staat om een steeds groter deel van het fabricageproces uit handen te nemen.”

Oprichter en directeur van VSMI, Rob Lentink, houdt de dagelijkse leiding in handen en zal samen met het management team van Dumaco werken aan een geleidelijke integratie van VSMI in de groep.

Over Dumaco

Dumaco is dé onafhankelijke specialist in plaatbewerking met 6 vestigingen in Nederland waar elk onderdeel telt. Wij hebben alle plaatbewerkingstechnologieën in huis en zijn in staat om vergaande, klantspecifieke oplossingen te bieden. Bij Dumaco weet u zeker dat u het optimale product snel in huis heeft.

Over VSMI

VSMI levert alle metaalsoorten maar ook RVS geslepen, geborstelde en/of orbitaal bewerkte plaatwerkcomponenten en metaalwaren tot en met volledig geassembleerde bouwgroepen. Met 19.000 m² aan productiefaciliteiten en een complete backoffice neemt het Varsseveldse bedrijf het proces van engineering tot logistiek volledig uit handen.