Enkele redenen waarom u uw laswerk zou kunnen uitbesteden

Van ontwerp tot eindproduct
✓ Gecertificeerde lassers
✓ Wij denken met u mee
✓ Combinatie met andere metaalbewerkingen mogelijk

Als grootste plaatbewerker van de Benelux met een specialisatie in diverse lastechnieken, waaronder TIG-lassen, MIG/MAG lassen, puntlassen, stiftlassen, robotlassen en handmatig laserlassen, kunnen we u een totaalpakket aanbieden. In dit artikel delen we enkele voordelen die u ervaart bij het uitbesteden van uw laswerk aan Dumaco.

Expertise en ervaring

Gecertificeerd laswerk en branchegerichte expertise

Bij Dumaco begrijpen we het belang van kwaliteit en vakmanschap als het gaat om laswerk. We hebben een groot team van ongeveer 100 bekwame lassers. Al ons laswerk wordt uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen van vakmanschap waarbij de lassers over de vereiste lasdiploma’s beschikken. Daarnaast zijn een deel van de lassers ook bevoegd om gecertificeerd laswerk uit te voeren.

Als bedrijf beschikken we over de lasmethode-kwalificatie PQR en hebben we verschillende lascertificeringen in ons bezit, waaronder ISO 3834-2. Maar ook certificaten voor specifieke branches, zoals EN 13445 PED voor het lassen van drukvaten. De meest gecertificeerde laswerkzaamheden voeren we uit voor de olie- en gasindustrie, tankbouw en leidingwerk. Of het nu gaat om het lassen van pijpleidingen of het bouwen van tanks, we zetten ons in om de hoogste kwaliteitsstandaarden te handhaven. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat onze lasprocessen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen, ongeacht de specifieke vereisten van uw project.

Geavanceerde lastechnologie

Door uw laswerk aan Dumaco uit te besteden, profiteert u van de nieuwste ontwikkelingen in de lasindustrie en de voordelen van ultramoderne lasmethoden. Bij Dumaco investeren we voortdurend in geavanceerde las technologieën om de kwaliteit en efficiëntie van ons werk te verbeteren. We beschikken over geavanceerde robotlassystemen en handmatige laserlastechnieken. Momenteel hebben we 24 lasrobots die offline worden geprogrammeerd, waardoor we nauwkeurige en consistente lasresultaten kunnen leveren. Met deze moderne lasapparatuur en -technieken kunnen we zelfs aan de meest veeleisende lasvereisten voldoen.

Kostenbesparingen

Door de inzet van ons gekwalificeerd en vakkundig personeel, dat beschikt over verschillende lasmethoden, kunnen wij voor elke vraag een passende en concurrerende oplossing bieden. We zijn in staat om slimme en snelle constructies te realiseren, ook in combinatie met buislasersnijden. Dit resulteert in een verbeterd en kostentechnisch interessanter product voor onze klanten. Door de diversiteit aan lasmogelijkheden en onze ervaren medewerkers kunnen we flexibel inspelen op de specifieke behoeften van elk project.

En dankzij de samenwerking van onze zeven vestigingen kunnen we op maat gemaakte oplossingen aanbieden voor alle bewerkingen en metaalsoorten, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Een ander belangrijk voordeel van de grote lascapaciteit is dat we grote projecten binnen korte doorlooptijden kunnen realiseren. Een voorbeeld hiervan is het project voor InterDam waar we 1900 gecertificeerde zoutwaterbestendige wanden produceerden in slechts veertien weken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van laswerkzaamheden aan onze organisatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan direct in contact met een expert om uw wensen te bespreken. Of lees nog meer over lassen en de verschillende lastechnieken bij Dumaco.