Wat maken wij? Plaatwerk voor trailerbouw

Bij Dumaco bewerken we met name plaatmateriaal: rvs, metaal, koper, aluminium. Dit doen we natuurlijk met het complete scala aan bewerkingsmethodes waardoor we aan iedere klantvraag kunnen voldoen. Door ons machinepark zijn we in staat om zowel onderdelen als eindproducten af te leveren. Wij leveren producten aan bedrijven in markten zoals transport, machinebouw, energie, food en trailerbouw. Zo ook aan Kraker Trailers uit Axel.

Schuifvloertrailers voor Kraker Trailers

Kraker Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van schuifvloertrailers. Kraker Trailers is in de laatste decennia uitgegroeid tot Europa’s leidende fabrikant van schuifvloertrailers. De trailers worden gebruikt in de transport sector en zijn multifunctioneel inzetbaar, van losgestort tot stukgoed.

Als partner van Kraker Trailers leveren wij al jaren specifieke plaat onderdelen voor deze schuifvloertrailers. Kraker Trailers stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zetwerk. Het gaat om aluminium en hoogwaardig staal. Onze grote voorraad en uitgebreide machinepark zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren en 24/7 kunnen draaien.

lasersnijmachine

Het proces: lasersnijden en zetten centraal

Het productieproces begint natuurlijk bij de aanvraag van de klant. Met aanvraag bedoelen wij een tekening. Op deze tekening staat de maatvoering en materiaal voorschrift van de te leveren producten. Onze werkvoorbereiders gaan met deze tekeningen aan de slag en zorgen voor een productieschema voor het ontwerp. Hierbij staan lasersnijden en zetten centraal.

Het productieproces wordt zo afgestemd dat de klant altijd de juiste prijs betaalt voor de eindproducten. Voor de trailerbouw wordt er vooral een beroep gedaan op onze lasernijmachines en zetbanken. De grote aluminium platen worden op maat gesneden waarna de zetbanken een hoek in het materiaal drukken.

Het eindproduct

De onderdelen worden geleverd aan de klant waarna deze zelf zijn productieproces opstart. De schuifvloertrailers kom je vooral tegen in de moderne landbouw,  afvaltransport en biomassa.  Zie hieronder een voorbeeld van een schuifvloertrailer van Kraker Trailers die met onze materialen zijn gebouwd.