Dumaco

Onze geschiedenis

200 jaar ervaring in metaal

Onze geschiedenis

In 2017 werd Dumaco opgericht, wat staat voor “Dutch Manufacturing Companies”. Het begon met de samenwerking van drie vooraanstaande metaalbedrijven: DPA Plaatwerk in Kampen, Metaalbewerking Elmar in Montfoort, en ITM Metaal en TLC in ‘s-Gravenpolder. Later voegden ook VSMI in Varsseveld, ReviconBarosta in Woerden, Heurkens & van Veluw in Oss, en Blokland in Hardinxveld-Giessendam zich bij ons aan. Onze nieuwste toevoegingen zijn Ubroek in Venlo en SAM Precision in Cuijk.

Hoewel het merk Dumaco officieel werd gelanceerd tijdens de ESEF 2018, heeft het diepe wortels die teruggaan tot wel 200 jaar in de wereld van metaalbewerking. Toen Dumaco als merk werd geïntroduceerd, bestond het uit drie afzonderlijke bedrijven die hun krachten bundelden. Het samengaan als één nieuw bedrijf stelde ons in staat om een compleet scala aan metaalbewerkingen aan te bieden, variërend van de vervaardiging van tafelpoten tot explosievrije wanden. Dit bleek een groot succes te zijn, waarbij bestaande klanten tevreden bleven en nieuwe klanten zich bij ons aansloten.

 

 

Vandaag de dag

Tegenwoordig heeft Dumaco meerdere vestigingen verspreid over Nederland en is het de lokale vertrouwde partner voor alle metaalbewerkingen waaronder het buis- en plaatlasersnijwerk. Dankzij ons team van engineers zijn we niet alleen in staat om producten te produceren, maar hebben we ook de expertise en capaciteit om u te ondersteunen bij productontwerp, re-engineering en advies. Hierdoor kunnen we zowel de lokale markt bedienen als tegemoetkomen aan de behoeften van nationale en internationale klanten. Lees meer over Dumaco, vandaag de dag.

Doordat we als vestigingen intensief samenwerken, zijn we daadkrachtiger. De leveringsbetrouwbaarheid is gegarandeerd en we zijn in staat om snel de laatste technologische ontwikkelingen voor onze klanten in te zetten. Maar het belangrijkste is dat wij als groep bepaalde klanten beter kunnen bedienen, bijvoorbeeld door vergaande ketenintegratie of co-development.

Every part counts!

Dumaco is dé one-stop-shop voor alle metaalbewerkingen, van engineering tot levering. Of het nu gaat om eenmalige projecten of seriematige orders, onze ambitie is om slechts één naam te zijn die men hoeft te onthouden als het gaat om metaalbewerking waarbij elk onderdeel ertoe doet. Every part counts!