Kevin: motorcrossende coördinator

Kevin Spruijt werkt inmiddels al meer dan vijf jaar bij Dumaco ‘s-Gravenpolder. Na een goed gesprek kon hij direct de maandag erop starten. Nu werkt hij er nog steeds met plezier. Kevin is begonnen op de nabewerking, later is hij dit gaan combineren met de functie van laseroperator. Sinds drie jaar is Kevin coördinator van de nabewerkingsafdeling. “Ik krijg er energie van als het werk vlot verloopt en we als team lekker kunnen samenwerken.”

Geen dag hetzelfde

Kevin start altijd iets vroeger dan 8 uur om het werk voor zijn collega’s voor te bereiden. Ook schakelt hij met de meewerkend voorman en kantoor om te kijken of er bijzonderheden zijn die dag. Hij omschrijft het team waarmee hij werkt als heel divers, waar altijd wel tijd is voor een lolletje. “Dat maakt het samenwerken prettig.” Na vijf jaar is Kevin ervaren in zijn vak, maar in de eerste dagen als laseroperator ging het een keer mis. Hij herinnert zich: “Ik heb wel eens de verkeerde techniek/nozzel gebruikt, waardoor de platen niet netjes werden gesneden. Alle platen konden we zo de bak in gooien. Kan ik mij nog herinneren als de dag van gisteren! Is mij sindsdien niet meer overkomen.”

Altijd leuke teamuitjes

Op de werkvloer wordt er hard gewerkt, maar daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor lol. Kevin noemt bijvoorbeeld de teamuitjes: “We zijn een keer gaan karten en paintballen. Vanwege een blessure aan mijn schouder kon ik zelf niet meedoen. Toch was het super leuke dag. Daarna met nog een aantal collega’s de kroegen van Antwerpen onveilig gemaakt!” Inmiddels staat er ook alweer een nieuw (coronaproof) bedrijfsuitje gepland. In zijn vrije tijd doet Kevin aan motorcrossen, hij is zelfs een aantal keer Zeeuws kampioen geworden. Daarnaast fitnest hij graag en is hij in de zomer te vinden aan het strand of bij het Veerse Meer.

Ook bij Dumaco aan de slag in de nabewerking?

Hoe zou een baan bij Dumaco er voor jou uitzien? Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie!