Betrokken

Onze medewerkers zijn betrokken bij Dumaco en dragen bij aan het succes van de organisatie. Dit betekent dat we elkaar ondersteunen, vertrouwen en aandacht hebben voor elkaar.

Klantgericht

De klant staat natuurlijk altijd centraal! Wij werken intensief samen met onze klanten om ze te ondersteunen in hun groei.

Duurzaam

Bij Dumaco hechten we waarde aan het welzijn van mens en milieu. Dat betekent dat we elkaar als collega’s helpen om veilig, gezond en met plezier te werken. Daarnaast heb je de ruimte om aan te geven wat belangrijk voor jou is om het beste uit de samenwerking te halen. Sterker nog, dit moedigen we van harte aan!

Innovatief

Ons streven is om altijd voorop te lopen in de markt. Bij Dumaco werk je met de nieuwste technieken en machines. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Onze vakmensen blijven elke dag leren, ook van elkaar.

Gedreven

Wij zijn gedreven in alles wat we doen en streven naar hoogwaardige producten. Onze medewerkers hebben oog voor detail. Zelfontwikkeling en vakmanschap tillen onze medewerkers, ons bedrijf en onze producten continu naar een hoger niveau.