Dumaco werkt aan stevige gevels door heel Nederland

Tijd om weer een tevreden klant te introduceren! Jordahl ontwerpt en levert gevelverankering voor bouwprojecten. Het bedrijf verbindt beton, staal, zware belastingen en meer. Producten zoals de ankerrail, waarvan Jordahl de uitvinder is, hebben de architectuur meer mogelijkheden gegeven en de constructieve veiligheid vergroot. Dumaco is al sinds jaar en dag hun vaste toeleverancier. Directeur Michiel Huisstede: “Geen bouwproject is hetzelfde. Dumaco is flexibel en denkt in maatoplossingen. Dat is voor ons van grote toegevoegde waarde.”

Jordahl is klant bij Dumaco Montfoort sinds 2012. Binnen Dumaco Montfoort is er in de werkplaats, als zowel op kantoor, een dedicated team dagelijks bezig voor Jordahl. Daar werken de vakmannen van Dumaco aan diverse producten. Er is wekelijks een constante orderstroom en goed onderling contact. Huisstede: “De lijntjes zijn kort; we hebben vaste aanspreekpunten bij Dumaco. Er is bovendien altijd capaciteit gereserveerd om aan de vraag te voldoen, of dit nu grote of kleine projecten zijn.”

Het vakmanschap van Dumaco is overal te zien

De eindproducten van Jordahl zijn meestal niet zichtbaar, maar zitten ‘verstopt’ in talloze gevels in Nederland. Dumaco legt de basis voor die producten door het plaatwerk te bewerken, of dat nu is door lassen of lasersnijden. Neem bijvoorbeeld de de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn bij Utrecht (zie foto). Hier zijn voor verschillende deelprojecten zeer uiteenlopende verankeringsoplossingen geproduceerd. Dumaco is trots om aan zulke mooie projecten mee te werken.

Kunt u wel wat vakmensen gebruiken voor uw project?