Eenvoudig opschalen van productiecapaciteit

Dumaco heeft zich inmiddels gevestigd als de lokale vertrouwde partner voor alle metaalbewerkingen. Het geheim achter de groei ligt in de intensieve samenwerking tussen de verschillende vestigingen. Door deze synergie zijn we niet alleen efficiënter, maar ook daadkrachtiger geworden. Door ons machinepark breed beschikbaar te stellen aan onze vaste klanten, verhogen we onze productiecapaciteit zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor elke vraag de juiste capaciteit!

Onze productiecapaciteit is zodanig ingericht dat we snel kunnen omschakelen tussen machinale en handmatige bewerkingen met als doel een efficiënt, flexibel en kostenbesparend.  Dankzij de korte lijnen tussen alle afdelingen kunnen wij snel, efficiënt en professioneel te werk gaan.

Een van de grootste voordelen van het opschalen van de productiecapaciteit is de gegarandeerde leveringsbetrouwbaarheid die Dumaco haar klanten biedt. Door het samenspel tussen de verschillende vestigingen, is het mogelijk dat wij flexibel inspelen op de vraag van klanten en zelfs piekperiodes moeiteloos aan. Dit resulteert in tevreden klanten die op Dumaco kunnen vertrouwen voor tijdige leveringen, ongeacht de omvang van de bestelling. Ons project in opdracht van Interdam, waarbij we louvres hebben geassembleerd voor een offshore substation (OSS).

Klantgerichte benadering met ketenintegratie

Misschien wel het belangrijkste aspect van het opschalen van productiecapaciteit is de mogelijkheid om bepaalde klanten beter te bedienen door vergaande ketenintegratie of co-development. Door nauw samen te werken met klanten kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. Dit resulteert in langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds succes. Lees hier onze whitepaper over ketenintegratie.

Het gemakkelijk aankunnen van grote volumes van onderdelen en halffabrikaten, heeft Dumaco getransformeerd van een lokale speler tot een regionale metaalbewerker op het gebied van metaalbewerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van grote projectseries aan onze organisatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan direct in contact met een expert om uw wensen te bespreken.