Lasergesneden onderdelen online bestellen 

In een wereld waarin efficiëntie, kwaliteit en gemak steeds belangrijker worden, is het van cruciaal belang om ook op deze klantbehoefte in te spelen. Binnen de Dumaco Group was dit besef zeker niet nieuw. Hierdoor zijn we geruime tijd geleden al gestart met het ontwikkelen van een eigen bestelportal. Graag geven wij een inkijkje in het ontstaan… 

Het ontstaan van de Dumaco Portal begon met een diepgaande analyse van klantbehoeften. Binnen Dumaco wisten we al dat klanten op zoek waren naar meer dan alleen hoogwaardige metalen producten. Ook een naadloos en gestroomlijnd bestelproces, gebruikersgemak en service zijn belangrijke elementen. Het zou een aanvulling moeten zijn op de persoonlijke service waarbij nog steeds de kwaliteit, en leveringsbetrouwbaarheid gewaarborgd blijven. Een online bestelportal zou de uitkomst bieden. 

Metalen onderdelen snel geleverd krijgen 

We wilden graag de laatste technologie met een frisse uitstraling en een gebruiksvriendelijke interface combineren. Een ontwerp wat intuïtief te begrijpen was. Belangrijk was dat klanten moeiteloos door het bestelproces zouden kunnen navigeren, zonder de noodzaak van een training. Daarmee kwamen de uitgangspunten voor het bestellen van metalen artikelen dan ook uit op:  

  • Eenvoud: Een intuïtief bestelproces zonder overbodige complexiteit. 
  • Kwaliteit: Hoogwaardige producten en vakmanschap waarop vertrouwd kan worden. 
  • Levering op tijd: De garantie dat orders tijdig worden uitgeleverd. 

Dumaco Portal voor de metalen producten 

Vlak voor de zomer lanceerden we met trots de Dumaco Portal, een innovatieve bestelportal voor metalen producten. Het is een online platform waar klanten eenvoudig en efficiënt hun specificaties kunnen doorgeven voor diverse metaalbewerkingen. De eerste bewerkingen die we ondersteunen zijn lasersnijden, afbramen (kanten breken) en graveren. Hiermee kunnen bedrijven en particulieren metalen componenten te bestellen met slechts een paar klikken. Met de portal zijn we in staat om direct en voordelige een offerte te realiseren voor zowel kleine aantallen als voor grote oplages. Er zijn verschillende materiaalsoorten die we aanbieden: Roestvrijstaal (RVS), Staal of Aluminium. Dankzij geautomatiseerde productieprocessen worden lasergesneden metalen onderdelen snel geproduceerd en verzonden.  

Design-for-Manufacturability Analyse 

Wat de Dumaco Portal echt uniek maakt, is de ingebouwde ‘Design-for-Manufacturability’ analyse. Zodra een klant een ontwerp uploadt, wordt er direct feedback gegeven over de maakbaarheid ervan. Dit stelt klanten in staat om proactief verbeteringen aan te brengen voordat de productie begint, wat tijd en kosten bespaart. 

Continue doorontwikkeling 

Volgend jaar zullen we ons aanbod in de portal uitbreiden met andere essentiële bewerkingen, waaronder het kanten / zetten van metalen platen, om te zorgen dat uw productiebehoeften volledig worden ondersteund.  Uiteindelijk willen we ernaar toe dat de competenties van alle Dumaco vestigingen worden geïntegreerd in één maatwerkplatform voor een breed scala aan metaalbewerkingstechnieken. Hiermee streven we ernaar om een volledig geïntegreerde oplossing te bieden voor al uw metaalbewerkingsbehoeften. 

Neem een kijkje op de Dumaco Portal >