Dumaco

Dumaco als werkgever

260

Machines

9

Locaties

800

Medewerkers

6.800

m2
Zonnepaneel

62.000

m2
Industriële oppervlakte

Toegewijde vakmensen bij Dumaco

Wij zijn Dumaco. De expert in metaalbewerkingen. Of het nu gaat om plaatwerk, buiswerk of complete samenstellingen. Van klein tot groot, van eenvoudig tot complex. Wij maken het! Met de inzet van onze toegewijde vakmensen, waaronder lassers, zetters, lasersnijders, programmeurs en engineers, zijn we gegroeid tot de grootste metaalbewerker van de Benelux. Wij co-engineeren en bewerken metalen en assembleren waar nodig. Onze expertise strekt zich uit tot een volledig uitgeruste werkplaats voor koperbewerking. Hoewel het merk Dumaco officieel werd gelanceerd tijdens de ESEF 2018, heeft het diepe wortels die teruggaan tot wel 200 jaar in de wereld van metaalbewerking.  Lees meer over de oprichting van Dumaco.

Bij Dumaco is er sprake van een open en informele cultuur. Wij geloven in het belang van een goede werksfeer voor het maken van de beste producten. Binnen Dumaco werken er verschillende soorten specialisten met ieder zijn of haar eigen vakgebied. Onze collega’s op kantoor zijn ook geïnteresseerd in de werkzaamheden van de metaalbewerkers en de indrukwekkende en mooie producten die zij kunnen maken. Betrokken collega’s, korte lijntjes en hard werken met een lach op ons gezicht. We zijn zorgzaam voor elkaar en voor onze klanten. Dumaco is een team waarbij er altijd iemand voor je klaarstaat.

 

Waarom kiezen voor Dumaco?

Een mooie en vooruitstrevende werkomgeving

Gedreven en gezellige collega’s met veel kennis en passie voor hun vak

Afwisselend werk waarin jij het verschil kan maken

Een goed salaris, niet geheel onbelangrijk!

25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen

Deelname aan Pensioenfonds Metaal en Techniek

Elke vestiging doet het net even anders…

Op de verschillende vestigingen werken gedreven en gezellige collega’s met veel kennis en passie voor hun vak. Wat ons verenigt, is de trots op ons ambacht, onze producten en tot het uiterste gaan voor onze klanten. Desondanks werken we als één groep samen, ook met collega’s van andere Dumaco locaties. We werken allemaal met een ijzeren discipline en een stralende lach. Zo sta je iedere dag op de vloer met een dynamisch team en opereer je in een prettige werksfeer.  Maar we organiseren op elke locatie altijd wel een zomerbarbecue en een gezellige kerstborrel. Maar er zijn natuurlijk ook de afdelingsuitjes. Elke week is er gratis fruit, want gezond blijven vinden we belangrijk!

Wat biedt Dumaco?

Werken bij Dumaco is niet alleen afwisselend en leuk,  je krijgt er ook een heleboel voor terug. Je werkt dagelijks mee aan het produceren van hoogwaardige producten. Hiervoor zijn dan ook de nieuwste machines beschikbaar. Het werk is gevarieerd en biedt een mooie uitdaging.

Je krijgt een goed salaris en een mooie set secundaire arbeidsvoorwaarden met maar liefst 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen als je full-time werkt. Ga jij je vakantiedagen op krijgen?

Omdat wij er altijd naar streven om voorop te lopen in de markt, bieden we onze medewerkers ook de kans om zichzelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan het volgen van trainingen, doorgroeimogelijkheden, maar ook aan de ruimte om je ideeën te delen en te implementeren. Samen worden we beter: wij als organisatie en jij als individu.

Wie zoeken wij?

Dumaco zoekt altijd betrokken en gemotiveerde mensen. Of je nu kunt lassen, kanten/vouwen, draaien of frezen of een kei bent in werkvoorbereiding. Wij vinden jouw persoonlijkheid en jouw gedrevenheid belangrijker dan je achtergrond. Bij Dumaco vind je de baan die bij je past!

Samen zetten we de schouders eronder voor het beste resultaat en succes van klanten. Dat betekent mouwen opstropen, doen wat we beloven en werken aan uitdagende projecten.  Nog geen ervaring met de werkzaamheden maar wel interesse? Geen probleem! Wij helpen jou graag in jouw ontwikkeling.

Wil je meer gevoel krijgen bij Dumaco? Tijdens vrijblijvende kop koffie en een rondleiding op een Dumaco vestiging leer je ons pas echt kennen en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Wil je graag een dag meelopen of onze productiehal bekijken? Laat het ons weten! We geven je graag een beter beeld bij de werkzaamheden die je kunt verwachten. Je bent van harte welkom!

 

Bekijk al onze vacatures