Dumaco en Bredenoord werken samen aan energie

Bredenoord en Dumaco Kampen werken al meer dan 10 jaar samen. Hoe de samenwerking tien jaar geleden tot stand kwam is onduidelijk, maar hij staat als een huis. Bredenoord is dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. Overal ter wereld zorgen zij ervoor dat ondernemers, instellingen en overheidsorganisaties kunnen werken zoals zij dat willen. Op een schone, efficiënte en verantwoorde manier.

Nauw contact tussen beide bedrijven

Herman Abbink, tactisch inkoper bij Bredenoord heeft nauw contact met William Roelofs van Dumaco. Zij mailen of bellen als er afstemming nodig is over orders. “Als het nodig is, wordt er altijd snel geschakeld. En als er een keer iets verkeerd gaat, komt Dumaco altijd met een oplossing,” aldus Herman.

Oplaadbare mobiele stations

Bredenoord bestelt bij Dumaco busbars of koperen strippen (stroomgeleiders) met bewerkingen. Deze producten gebruiken ze onder andere in de generatoren die ze bouwen. De busbars zijn lange, voorgevormde strippen van koper en worden gebruikt voor de verbinding van de generatoren met de transformatoren.

Zoals we bij Dumaco merken, zijn er steeds meer bedrijven bezig met energie en dat kunnen ze bij Bredenoord ook merken. Bredenoord zit midden in de energietransitie. Bijvoorbeeld storage, batterijen, worden steeds belangrijker. Met batterijen lever je op locatie op een duurzamere manier stroom. Je kunt hierbij denken aan bouwlocaties, noodstroom en allerlei andere locaties waar tijdelijk stroom nodig is.

Betrouwbare partner voor de toekomst

Bredenoord ziet de toekomst positief in met de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt. Daarnaast is de samenwerking met Dumaco hecht waardoor ze consistent kunnen blijven produceren en een betrouwbare partner hebben voor de koperen delen.