Paul Visser: Accountmanager van de Dumaco Groep

Paul Visser is 43 jaar oud en woonachtig in Elten, een dorpje net over de Duitse grens. Hij werkt nu 9 maanden voor de Dumaco Groep in de vestiging Dumaco Varseveld. Als accountmanager begeleidt hij de overkoepelende klanten binnen de groep. Paul heeft meerdere jaren ervaring als buitendienst verkoper in de metaalindustrie.

Van opleiding naar baan

Na 4 jaar mavo heeft Paul nog vervolgopleidingen gedaan. Uiteindelijk is hij op zijn 19e gaan werken in verschillende banen. Van baantjes in de administratie tot in de olie en gasindustrie. Uiteindelijk bij een bedrijf in de metaalindustrie terecht gekomen en daar 10 jaar werkzaam geweest, ook in de rol van buitendienst medewerker. Zo is hij uiteindelijk via een collega bij Dumaco binnengekomen.

Accountmanager voor de groep

Als accountmanager voor de groep ondersteunt en begeleidt Paul overkoepelende klanten binnen de groep. Daarnaast benadert hij nieuwe klanten en maakt ze wegwijs binnen de Dumaco groep. De kracht van de groep is het samenwerken van de zeven vestigingen voor alle bewerkingen en metaalsoorten.

Als accountmanager is Paul hier een belangrijke schakel in om te streven naar een totale synergie en efficiënt proces tussen deze specialismes. Daarnaast is Paul niet alleen woonachtig in Duitsland, maar spreekt hij de Duitse taal ook. Hierdoor kan hij de Duitstalige klanten goed bedienen, welke wij steeds meer aan ons klanten portfolio toevoegen.

Vrije tijd

Paul woont in Elten met zijn vrouw en drie kinderen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar oud die hij graag meeneemt om leuke activiteiten te ondernemen. Zo gaan ze vaak naar een speeltuin of zwemmen en shoppen in Centro Oberhausen. In de zomer werkt hij ook graag in de tuin. Naast zijn werkzaamheden voor Dumaco heeft Paul een grote hobby: voetbal, zowel actief als passief. Zo volgt hij graag de eredivisie en het buitenlands voetbal op tv, maar speelt ook actief met zijn vrienden bij een amateurclub.