Claire: een echte allrounder op kantoor

Maak kennis met Claire. Ze werkt sinds 1 juli 2022 bij Dumaco Oss als administratief medewerkster. Hier beheert ze de receptie, regelt allerlei zaken op kantoor en zorgt dat de voorraad van kantoorartikelen altijd compleet is. Maar dat niet alleen, organiseert ze daarnaast bijvoorbeeld ook de zomerborrel.

Werkgeschiedenis

Als opleiding heeft Claire een CIOS-opleiding gedaan tot Operationeel Sport en Bewegingsmanager. Hierbij ben je vooral veel aan het plannen en organiseren op sportgebied. Nadat ze haar diploma heeft gehaald wilde ze wel verder met plannen en organiseren, maar toch meer richting een kantoorfunctie. Binnen die scope is ze vervolgens op zoek gegaan naar een baan. Hiervoor werkte ze enkele jaren op de financiële administratie van een aannemersbedrijf. Uiteindelijk is ze bij Dumaco terechtgekomen doordat een uitzendbureau haar benaderde.

Vrijheid en variatie

De afwisseling en de ruimte voor eigen inbreng zijn de factoren waardoor ze graag bij Dumaco werkt. Elke dag loopt anders. Bij haar oude werk had ze minder ruimte voor verandering en ontwikkeling in haar werk. Die ruimte krijgt ze binnen haar nieuwe functie wel. Zo kreeg ze een budget om planten te regelen op kantoor met alle vrijheid om daar zelf invulling aan te geven. ‘Ook als je zelf met een idee komt dan doen ze iets met die bijdrage.’

Vrouwenkantoor

“Mijn leidinggevende is Emmy, de controller. We werken samen in een kantoor en ik ondersteun Emmy bij haar taken. Het is een echt vrouwenkantoor waar veel gelachen en gekletst wordt, maar ook hard gewerkt natuurlijk! Elke dag komen mensen bij ons langs om een praatje te maken of om te vragen of wij dingen voor ze willen regelen. Dat maakt het werken bij Dumaco zo leuk!”

Naast het werk spreekt Claire graag met vrienden af om een drankje te gaan doen. Maar ze houdt ook van buiten wandelen en hardlopen of bij slecht weer lekker binnen op de loopband.