Van rechte buis naar veilig weer naar huis

Veiligheid voor alles! De vakmensen van Dumaco ’s-Gravenpolder hebben samen met de Belo Groep aan een mooi project gewerkt voor een klant in onze hoofdstad. Het betreft veiligheidshekwerken rondom hefplateaus. Deze hefplateaus worden geplaatst in een onderhoudswerkplaats, zodat medewerkers veilig onderhoud kunnen plegen aan trams. Het project is een goed voorbeeld van “engineering tot productie.”

Eindeloze mogelijkheden met buislasersnijden

Nadat de Belo Groep de gehele engineering heeft gedaan en de STEP bestanden heeft aangeleverd, hebben de vakmensen van Dumaco het metalen frame gemaakt door middel van buislasersnijden. Met deze bewerkingstechniek worden lange metalen profielen met een laserstraal bewerkt tot een eindproduct of halffabricaat. De op maat gesneden buizen zijn vervolgens verder bewerkt door Belo Groep. De onderdelen zijn in elkaar gelast en geconserveerd in een mooie gele kleur. De eerste foto toont het eindresultaat. Het hekwerk is precies gemaakt naar wens van de klant.

Dumaco: uw partner voor metaalbewerking

Wilt u ook uw voordeel doen met het vakmanschap van Dumaco? Neem contact op! Onze specialisten zijn van alle markten thuis en werken graag mee aan uw project.