Dumaco

Vakman met een doel

Robert: vakman met een doel

Robert is een ervaren vakman. Hij is sinds 2009 in dienst bij Dumaco Oss als meewerkend voorman en werkte daarvoor al twaalf jaar in het plaatwerk. Zijn baan is afwisselend. “Als meewerkend voorman steun ik iedereen in zijn werkzaamheden, zorg ervoor dat alle spullen aanwezig zijn en dat de orders op tijd de deur uit gaan.” Hij is verantwoordelijk voor twee grote klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast is hij sinds kort ook verantwoordelijk voor de innovatieve Dyna-Cell.

Een investering in de toekomst

De Dyna-Cell is een elektrische kantbank met robotarm. Twee collega’s in het team van Robert hebben speciaal een cursus gevolgd voor het programmeren van de machine. Met zijn drieën zorgen ze ervoor dat de kantrobot blijft draaien. Robert: “Als de machine loopt, dan is hij niet meer te stoppen. Het zetten gaat super. Zeker voor hele grote series is het top! We zien hier echt toekomst in.”

Prestatie door teamkracht

Iedere dag is anders bij Dumaco. Maar meestal begint Robert met het doornemen van het werk met de ploeg. Op het moment loopt het werk goed en daarom kunnen ze het meestal kort houden. Dat is dus een goed teken. Robert: “Ik krijg energie van het halen van het wekelijkse doel. Cijfers zijn belangrijk. Elke week stellen we daarom een nieuw doel.”

Werken bij Dumaco

Er werken veel verschillende mensen in Roberts team, van oud tot jong. Sommige vakmannen zijn lassers en anderen weer zetters. Hij heeft ook een leerling die via school nog het vak leert. Robert omschrijft de werksfeer bij Dumaco als positief. Binnen de vestiging worden veel leuke momenten georganiseerd. Zijn favoriete moment is de kerstviering en de barbecue. “Die zijn altijd erg gezellig. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld 2x per week voor fruit gezorgd. Zo blijft iedereen gezond!” In zijn vrije tijd sport Robert veel, met name tennis. Ook traint hij voor de Nijmeegse Vierdaagse. Daarnaast is hij trotse vader van een zoon en dochter. Ook benieuwd hoe het is om te werken bij Dumaco? Lees hier alle verhalen of solliciteer direct!

Dumaco: great place to work